Betting på nätet är väldigt populärt bland människor som tycker om att tippa. Betting är ett annat ord för vadslagning och bettingspel innebär helt enkelt att man försöker förutsäga ett resultat antingen i någon sport eller i något annat sammanhang och man satsar även pengar på att detta resultat ska inträffa. Några vanliga bettingspel är Stryktipset, V75, Måltipset och Greyhound Racing, men det finns ett enormt spelutbud att välja bland. Det är inte bara sport man kan betta i utan man kan även betta inom saker som musik, tv-program och väder.

Betting online – flexibelt och enkelt

Betting online innebär att man skapar ett spelkonto på någon bettingsajt och spelar på nätet. Det finns massor av fördelar med betting online. Det är väldigt flexibelt. Om du spelar hos ett spelombud på stan så måste du lämna in dina tipskuponger innan en viss tid, innan spelstopp. Det handlar om flera timmar före en match eller en tävling. På nätet brukar spelstoppet vara bara några minuter innan matchen eller loppet startar, så man har mer tid på sig. En annan sak som gör betting online till en överlägsen spelform är det osannolikt stora spelutbud som finns på nätet. Det finns inte bara svenska sporter och matcher utan även utländska. Det är inte heller bara de största ligorna och sporterna man kan betta inom, utan också matcher med mer okända lag längre ner i ligorna. För dig som inte är så intresserad av sport utan hellre vill betta på andra saker, som vem som ska vinna Idol, finner också en massa olika spel på nätet.

Betting på nätet – så gör du

Att registrera sig för att hålla på med betting online tar bara ett par minuter. Du väljer ut en bettingsajt där du vill bli medlem och så fyller du i dina personuppgifter och önskat användarnamn. Som ny spelare får du vanligen en välkomstbonus som gör att du kan prova på betting gratis innan du själv sätter in några pengar. Då kan du dessutom testa dig fram hos olika spelbolag utan att riskera något. Det finns mängder av spelbolag och bettingsajter att välja bland. Några av de största är Svenska Spel, Unibet, Bet24, Betsson och Betway. Det är svenska sidor och det innebär att sajten är på svenska, alla spel sker i svenska kronor och de har en kundtjänst som du kan kontakta på svenska. När du väl blivit medlem så är det bara att sätta igång och spela.